Рускинята Виктория Капитонова може и да спечели Ергенът“, но не й

...
Рускинята Виктория Капитонова може и да спечели Ергенът“, но не й
Коментари Харесай

Ето коя е спечели сърцето на Ергенът

Рускинята Виктория Капитонова може и да завоюва " Ергенът “, само че не й сърцето му. Въпреки че сграбчи успеха в риалитито, тя не съумява да впечатли Виктор Стоянов и двамата даже не стигат до връзка. " България Днес “ научи, че " първият ерген в страната “ въпреки всичко намира любовта в сантименталната вила в Турция.

Стоянов се е залюбил с друга участничка и това не е рускинята Виктория, както демонстрират тв приемниците. Става дума за... Александра. Двамата са засечени да купонясват в чалга заведение ден след огромния край. Слухове за връзката им витаят от няколко дни. Александра и Виктор се появяват дружно в нощното заведение и незабавно приковават погледите към себе си. Двойката въпреки всичко не показва рискова непосредственост, няма целувки и обятия. Ала по всичко останало си проличава, че сред тях има полова химия. Гледали се влюбено, не спирали да си приказват на уше, безапелационна са присъстващите на празненството. 

Хипнотерапевтката си потегли от шоуто ден преди финала, откакто Виктор не я отбрани от непрекъснатите нападки от страна на рускинята Капитонова. Чашата на самообладание на Алекс преля, откакто Виктория я заля с джин.

Според информация, до която доближават репортерите на " България Днес “, Стоянов е възнамерявал да избере Александра за огромния победител в първия сезон на шоуто. Изненадващо обаче на последната гала на розите хипнотерапевтката реши да не приема цветето и си потегли. Така Стоянов трябваше да избира сред Виктория и плеймейтката Дениз Хайрула.

Александра дълго време се сърдила на Виктор. Според нея той не е, е постъпил мъжки, като не я е защитил. Ергенът месеци наред търсил път към Александра. След куп извинения от негова страна и осъзнал грешката си, мацката взема решение да му елементарни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР